Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Maxx, 46 - 7 сентября 2010 01:18

Все
Ми намагаємося показати себе кращими ніж ми є насправді, не розуміючи, що справжніми нас бачать лише ті люди, яким ми відкриваємося. А відкритися іншій людині вкрай важко і здатні на це одиниці...
Добавить комментарий Комментарии: 9
Саша
Саша , лет29 сентября 2010 23:51
Для цього є БЛИЗЬКІ СТОСУНКИ, щоб відкриватися, сприймати людей справжніми:). Хоча і в них користуються цією можливістю одиниці, та ще й час від часу. Можливо, слід починати з близьких стосунків, і поступово...
Сьогодні, нажаль, немає іншої можливості відкриватися людям ПОВНІСТЮ, бути собою. Тих, хто всім відкриваються, вбивають, всіх без вийнятків. Згадайте історію.
Алиса
Алиса , 47 лет9 сентября 2010 08:36
Чим більше ми відкриваємось, тим більше можна довіряти... АЛЕ! Чим більше відкриваємось, тим вразливіше ми стаємо...
Показать ответы (3)
Gorgona_Meduza
Gorgona_Meduza , 41 год7 сентября 2010 02:30
вважаю, що це не э питання спроможностi - "здатен чи нi"- радше, питання досвiду, який маэш за плечима. Маэш негативний досвiд- навряд чи зможеш довiритись i вiдкритись повнiстю "новiй" людинi. I, як правило, чим далi- тим важче стаэ довiряти настiльки, щоб не боятися вiдкритись.
Показать ответы (3)
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.