Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Оля, 42 - 28 мая 2009 17:23

[B]... людина завжди думає, що живе для себе! ... але на справді, ми живемо для інших ... хочеться жити для Когось ...[/B]

"... Ти завжди був сам. І не тому, що навкруги ніколи нікого не було - просто це нагальна потреба твоєї душі - бути наодинці. Але, як не дивно, Ти не шукаєш самотності, не тонеш в сірості маленького міста, не йдеш за всіма. Чому? Бо Ти інший... І нехай це звучить пафосно, нехай Тебе не завжди можна зрозуміти, але Ти залишаєшся собою.
Ти вікриваєшся людям? Можливо, але далеко не всім. Ти носиш маски? Ні - Ти просто маєш краплю таємничості у своїх кишенях. Ти обманюш? Ні - Ти просто багатозначно мовчиш і знаєш більше, ніж ті, хто вважають себе розумнішими за Тебе. Але Тобі всеодно, що думає більшість - Ти ідеш своїм шляхом мовчки, знаючи наперед великі таємниці.
Ти любиш своє життя і людей у ньому. Тому що тільки у любові ключ до всього. Твоя душа відкрита для цілого світу, тільки лише треба знати пароль, щоб увійти. Увійти і залишитися, бо піти від Тебе неможливо, а забути Тебе буде злочином проти власної душі. У Тобі стільки тепла, залишається лише просити ... Просити мовчки, тому що на слова не вистачає сил і сміливості...
У цьому світі Ти не самотній, бо віриш ... Бо любиш ... Бо йдеш ... Бо шукаєш себе. І Твоя дорога не пуста, бо не один Ти - ще одна душа завжди поряд ... (с)

... я розумію, ... я ... щось не те ...
Добавить комментарий Комментарии: 0
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.