Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

sekleta, 55 - 25 сентября 2008 17:40

Все
Отредактировано:25.09.08 17:43
Дуже миле кошеня шукає гарних господарів!
Виходила з квартири, а на площадці сидить котенятко. Таке величеньке,хвіст пухнастий. Мабуть, кішечка,бо їх частіше підкидають.
Вимоглива і з характером. Побачила мене,зразу ж почала нявчати. Довелось нагодувати сирковою масою.Чемно все з"їла. Значить, не балувана.
А далі як їй тут жити? Могла б влаштуватись у під"їзді, ми б їй їсти давали. Але ж у нас Риндя гавкаючий, а у сусідів - найгарніша собака в під"їзді, теж не взірець тваринної толерантності.
Вийде Риндя, вийде сусідське гавкаюче-кудлате, а тут - котенятко сидить. Котенятко - тікати, а поверхом нижче, теж зразки собачої толерантності живуть. Дуже самостійні і з лідерськими якостями.
Якою має бути кішка,щоб вижити в таких умовах?

А в місті стільки бездомних тварин. Нещодавно почула зовсім дику історію: пенсіонерка живе з сином і невісткою.Є маленькі онуки і двоє собак,( собаки були ще до онуків). Так от, невістка свекрусі поставила ультиматум, або я, або собаки. Ще й лікарка дитяча гвалт підняла, як це, діти в домі, а тут ще ті собаки.
Невже люди на повному серйозі вважають, що вигнавши тварин з дому, отримають щастя і здоров"я?

Так мені хотілося б прийти ввечері додому і дізнатись, що котеня знайшло собі господарів.

Може, молода подружня пара навпроти вирішить,що таки пора взяти своєму синові якусь тваринку?

Гей, Мурка, хай тобі все буде добре в житті!
Добавить комментарий Комментарии: 0
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.