Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Юльчик, 34 - 20 июля 2008 15:06

Все
УКРАЇНСЬКІ ЧОЛОВІКИ - ЯКІ ВОНИ?
Вони живуть в середньому 62 роки. Помирають переважно не від старості чи невиліковних хвороб, а від нещасних випадків, травм, отруєнь, які найчастіше виникають внаслідок вживання алкоголю та наркотичних речовин.
Вирізняються одним з найвищих у світі темпами зростання захворюваності на ВІЛ/СНІД та турбекульозу. З-поміж них 12 мільйонів - активні курці.
Заняття спортом практикуе лише кожний десятий. Третина серед них неодружені. Приблизно третина не можуть залишити по собі нащадків. Майже кожний п'ятий хворів на недугу, що передаеться статевим шляхом. Вони становлять понад 80% самогубців і переважну більшість тих, хто переніс інфаркт чи інсульт. Щороку 80 тисяч з них відходять з життя у працездатному та репродуктивному віці.
"ВОНИ" - це українскі чоловіки.
Добавить комментарий Комментарии: 2
Саша
Саша , 38 лет27 июля 2008 21:34
:devil: если это и правда то точно не про меня я супер и дела у меня лучше всех хотя было пару рас подумывал про суицид. на самом деле я :angel:
..............
.............. , лет21 июля 2008 12:44
:( Какая печальная статистика. :((
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.