Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Свiтлана, 47 - 24 апреля 2013 14:46

Все
"Одного разу хлопець попросив у Бога дівчину, яка буде гарніша від француженки, покірніша від японки, гарячіша від іспанки, веселіша від росіянки, хитріша від циганки! І тоді Бог створив ---- У К Р А Ї Н К У. ))))))"
Добавить комментарий Комментарии: 6
Дмитрий
Дмитрий , лет19 сентября 2013 02:46
Кожен зустрічав в своєму житті різних жінок . Кожен для себе зробив свій висновок . Але цей висновок зроблено упередженно , тому що кожен хоче бачити бажане , відкидаючи реальне . До цього часу був впевненним , що УКРАЇНКИ най кращі , і досі мене не переконати в іншому . Що до переоцінки , хибна помилка . Людина яка себе не цінує , пуста та не цікава . Що до ( малолєток ) то частіше треба підіймати погляд з проміжності , та думати не гилдою , хоча якщо є чим думати .Ніхто не забороняє з ( малолєтками ) мати справу . у кожного свій смак . Та вертаємось ми , до жінок мудріших .Тому не потрібно вести себе не вічливо на чужій сторінці , та намагатись нагидити . Ми всі особистості , маємо право на думку , та висловлювання ,і головне , на повагу . Не подобається ? Пройди повз . Вибачаюсь якщо хтось образився .
Василь
Василь , 46 лет12 июня 2013 01:05
konstanzia ти себе переоцінюєш дуже сильно. проста малолетка красивіша від тебе. тому що вона молода!!!!
Показать ответы (1)
RUSLAN
RUSLAN , лет15 мая 2013 19:19
Що до покірності українок цілком згоден з "Пандою", а краса француженок для мене під великим питанням.)
павел
павел , 56 лет2 мая 2013 13:21
Уважуха))))))
Цемтебя))))
Даниїл
Даниїл , 48 лет24 апреля 2013 16:20
Не все так... Українка не выйшла покірнішою за японку ;) Але все інше вдалося!
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.