Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Nadja, 70 - 16 января 2012 20:47

цитаты взято от Оля
ФОРМУЛА ЩАСЛИВИХ СТОСУНКІВ
Якщо хочете отримати Любов - даруйте її. Чим більше Ви даруєте - тим більше Ви її отримаєте. Любов схожа на бумеранг - вона завжди повертається назад. Може бути, не завжди від тієї людини, якій ви її дали, але Вона все одно до Вас повернеться. І повернеться сторицею. Запас Любові не обмежений. Коли ми її даруємо - ми її не втрачаємо. Втратити Любов всередині нас - це не віддавати її іншим. Якщо ви хочете відчувати Справжню Любов, ви повинні бути готові дарувати любов без застережень, без вимог чогось взамін.
Справжня Любов беззастережна - вона нічого не просить взамін.
Любити - означає дарувати частину себе без оплати і застережень. Перш, ніж вступати у взаємини, запитуйте себе не про те, що інша людина зможе дати вам, а про те, що Ви можете дати їй. [I]Таємна формула щасливих любовних стосунків на все життя в тому, щоб завжди звертати увагу не на те, що ви можете ВЗЯТИ, а на те, що ви можете ДАТИ[/I]
Добавить комментарий Комментарии: 0
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.